Openstaande vacature(s)?

Kwaliteit in de zorg

De Nederlandse zorg is van hoge kwaliteit en dat moet zo blijven. Het is inmiddels bekend dat een van de grote problemen daarbij het invullen van de vele vacatures is. Het onderzoeksprogramma Arbeidsmarkt in Zorg en Welzijn (AZW) verwacht dat de personeelstekorten de komende jaren verder zullen oplopen. Verpleegkundigen en verzorgenden ervaren nu al een tekort in het dagelijks werk met als gevolg extra diensten en een oplopende werkdruk. Er is een toename van gezondheidsklachten onder en uitval van personeel die er voor zorgen dat de situatie verslechtert. Soms moeten afdelingen tijdelijk gesloten worden omdat niet meer de kwalitatieve zorg geleverd kan worden.
Naast oplossingen als het verminderen van de administratieve werkzaamheden, het herschikken van functies en efficiëntie is het aantrekken van personeel uit het buitenland een bijzonder goede optie.

Uw zorginstelling en Nursework

Herkent u zich in bovenstaande dan kan Nursework u misschien helpen. Om te voldoen aan de grote vraag naar arbeidskrachten de komende jaren werven wij buitenlandse verpleegkundigen en verzorgenden. De door Nursework geselecteerde kandidaten zijn gediplomeerd en hebben ervaring. Voordat zij naar Nederland komen, volgen zij een taalcursus. Nursework begeleidt de kandidaten ook bij de registratie en formaliteiten, huisvesting en de eerste periode in Nederland. Voor een goede kwaliteit van werken, is het belangrijk dat alles goed geregeld is en de kandidaten ontzorgd worden. Dat komt de sfeer ten goede en straalt af op de kwaliteit van het werk.

 

Nursework helpt zorginstellingen met:

  • het vinden van geschikte kandidaten aan de hand van de wensen;
  • het leren van de Nederlandse taal door de kandidaten;
  • registratie van de kandidaten bij overheden en officiële instanties;
  • de huisvesting van de kandidaten in overleg met de zorginstelling.

Wilt u in contact komen met Nursework?